Over Zwembad IJburg

Over Zwembad IJburg

Wie bij zwembad IJburg komt zwemmen kiest voor professionele begeleiding, persoonlijke aandacht, een prettige sfeer en gezond zwemwater van 32˚ Celsius. Meer over zwembad IJburg en Zweminstituut Siemons leest u hier.

Aangepast zwembad

Het water in zwembad IJburg wordt via zoutelektrolyse gedesinfecteerd. Dit betekent dat er keukenzout wordt omgezet in chloor.
Het zwembad is volledig aangepast aan mensen met een beperking. Er is een tillift van de kleedkamer tot boven het zwembad. Er is een aangepast toilet en douche. Het zwembad beschikt over een in hoogte verstelbare bodem. Zo kunnen we de ideale waterdiepte bepalen voor elke zwemles.

Zwemlessen

Zweminstituut Siemons is de enige die zwemlessen op IJburg aanbiedt. Wij leiden de kinderen op voor het zwemdiploma A en B met zwemsurvival. Ons zwembad is overzichtelijk en doordat wij op individuele basis les geven (max. 4 kinderen per leraar) kan iedereen bij ons snel, plezierig en goed leren zwemmen. Wij hebben een in hoogte instelbare bodem en gebruiken geen drijfmiddelen bij onze zwemles.